Shfaq/Fshih

Ndërprerja e shërbimit

Kjo faqe ju njofton se shërbimi juaj është ndërprerë për arsyje të mos pagesës së shërbimit dhe nuk do të mund të shfrytëzohet me gjatë.
Nëse dëshironi të vazhdoni ta shfrytëzoni shërbimin e ndërprerë, ju lutëm kontaktoni me ne sa më pare që mundeni, përmes Zonës së Klientit, emailit support@kosoft.com apo përmes Sistemit të tiketës.

Zona e Klientit

Keni harruar fjalëkalimin?